Frankland gyerekangol

Gyermekeknek

Az idegen nyelvek ismerete elengedhetetlen mai világunkban. Minél korábban elkezdjük tanulni, annál hatékonyabban tudjuk elsajátítani, és sokkal bátrabban fogjuk alkalmazni a mindennapi élet során adódó szituációkban.

A gyermekek rendkívül fogékonyak, gyorsan és szívesen ismerkednek az idegen nyelvvel. Iskolánkban a tanulók barátságos légkörben, kis létszámú csoportokban, életkori sajátosságaiknak megfelelő módszerek alkalmazásával, és több éves tapasztalattal rendelkező, kiváló nyelvoktatók vezetésével tanulhatnak szeptembertől a tanév végéig folyamatosan.

Játsszunk angolul - gyermekangol

  • Angol kezdő nyelvtanfolyam nagycsoportos ovisoknak
A tanfolyam elsődleges célja, hogy a gyermekek játékos, zenés, kreatív és mozgalmas feladatokon keresztül megszeressék az angol nyelvet, a mindennapi élet során alkalmazott egyszerű kifejezéseket, mondatokat sajátítsanak el, amelyek a későbbi tudatos nyelvtanulás alapját képezik.

Szólalj meg bátran angolul - gyermekangol

  • Beszédközpontú angol kezdő és középhaladó tanfolyamok általános iskolásoknak
A kezdő tanfolyam célja az 1-8 osztályos tanulók nyelvtanuláshoz szükséges készségeinek megalapozása, alapvető kommunikációs, szókincsbeli ismeretek elsajátítása amelyek az iskolai nyelvtanulást nagymértékben megkönnyítik.

A középhaladó nyelvi foglalkozásokon törekszünk az általános iskolai tananyagot kiegészítve elmélyíteni a gyermekek már meglévő nyelvtudását, bővíteni szókincsüket és arra motiválni őket, hogy a már megtanult ismereteiket bátran használják. Igyekszünk az életkori sajátosságok figyelembe vételével homogén csoportokat kialakítani.

Frankland nyugdíjas angol

Nyugdíjasoknak

A nyelvtanulást sosem késő elkezdeni!
Mai világunkban elengedhetetlen az angol nyelv minimális szintű ismerete, hiszen lépten-nyomon, mindennapjainkban azzal szembesülünk, hogy „ez is csak angolul van”. Az utcai feliratok, reklámok, a háztartási gépek útmutatója, a számítógép nyelvezete, az unokánk házi feladata.

Ha külföldre megyünk nyaralni vagy a rokonainkat meglátogatni, az angol nyelvvel biztosan minden országban fogunk boldogulni az utazás elejétől a végéig.

Játsszunk angolul - gyermekangol

  • Angol kezdő társalgási tanfolyamok
    csak nyugdíjasoknak
A tanfolyam célja, hogy a résztvevők alapszintű angol nyelvtudásra tegyenek szert. Olyan alapvető szókincset, nyelvtani ismereteket és kifejezéseket sajátítsanak el, amelyeket hétköznapi szituációkban, esetleg külföldre utazáskor jól tudnak hasznosítani.